En sølv halskæde kan fås med mange flotte vedhæng

Så er den søde juletid ved at være over os og der skal købes julegaver til konen, kæresten eller måske en god veninde.
Og en af de gaver valget rigtig ofte falder på når det er gave til en kvinde er smykker. Og der er jo et udvalg så stort, lige fra de klassiske smykker som går igen år efter år, fra de store kendte mærker og til de mere trend baserede smykker fra de mindre mærke, men næsten lige så kendte.
En rigtig fin gave kunne være en sølv halskæde, for eksempel med et lille vedhæng i, det kunne være et lille hjerte, en sten eller noget tredje.
Et af de smykker som har genindtaget mange danske hjem er Daisy smykket. Det har prydet mange af nutidens olde- og bedstemødre da de var unge og nu har den igen fundet sin plads som et af de mest solgte smykker. Den fås nu som broche som er det smykke den er mest kendt for førhen, men også som kæde vedhæng, armbånd, ring og øreringe. Og hvor den før traditionelt var hvid og guld føres den i dag i flere forskellige farver.
Den fås både på en guld- og sølv halskæde og smykket fås i for eksempel hvid, sort, lilla og rosa.
Men det er ikke kun George Jensen der i dag fører det populære marguerit smykke, der er også blevet lavet et par billegere kopier, som har et lidt andet udseende.
Et andet meget populært smykke er et af de hvor du har mulighed for at skifte vedhænget ud til et med en større brilliant og kun betale difference. Dog hvis man går efter en sølv halskæde, er dette ikke en mulighed da de er i hvidguld. Men kan du lide sølv så er sandsynligheden for at du også vil kunne lide en hvid guld relativ høj.
Så hvis valget til kærestens julegave er faldet på et smykke, så er mulighederne mange. Et godt råd kunne være at tjekke i smykkeskrinet, hvilken type smykker hun har i forvejen, for at få en indikation af i hvilken retning du skal vælge.